ایجاد زنجیره هوشمندسازی در صنعت برق

ایجاد زنجیره هوشمندسازی در صنعت برق

به گزارش الف دانلود، مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) از ایجاد زنجیره هوشمندسازی در صنعت برق آگاهی داد و اظهار داشت: ایجاد زنجیره کامل هوشمندسازی و اینترنت اشیاء برای نخستین بار در وزارت نیرو با بهره مندی از حداکثر ظرفیت بومی و دانش بنیان کشور در دستورکار قرار گرفته است.


مجتبی اکبری در گفت و گو با ایسنا، در مورد امضای تفاهمنامه همکاری میان توانیر و ساتکاب بمنظور ایجاد زنجیره هوشمندسازی برق، اظهار نمود: در قالب این تفاهم نامه، ساتکاب موظف به توسعه و ایجاد زنجیره هوشمندسازی در صنعت برق شامل تامین کنتورهای هوشمند، مودم، ایجاد زیرساخت ICT لازم و... شده است.
وی افزود: توانیر نیز متعهد شده است در حوزه همکاریهای فنی و اقتصادی با شرکت ساتکاب بمنظور تحقق اهداف تفاهمنامه و واگذاری مجوز بهره برداری از بستر فیزیکی شبکه برق بمنظور راه اندازی شبکه زیرساخت مخابراتی فیبر نوری و استفاده تجار از این شبکه با ساتکاب همکاری کند.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق با اشاره به اینکه ایجاد زنجیره کامل هوشمندسازی و اینترنت اشیاء برای نخستین بار در وزارت نیرو با بهره مندی از حداکثر ظرفیت بومی و دانش بنیان فعالان این بخش در کشور در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: زنجیره هوشمندسازی شامل ایجاد سامانه یکپارچه تجاری BSS و اپراتور ملی اسکادا و بهره برداری از زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی با استفاده از زمینه های موجود وزارت نیرو و نیز تامین لایه فیزیکی هوشمندسازی تامین کنتور هوشمند ساخت داخل از دیگر اهدافی است که دنبال می شود.
اکبری اضافه کرد: با عنایت به این که شرکت ساتکاب در اواخر سال قبل با تایید هیات وزیران، به عنوان یک شرکت توسعه ای مدنظر قرار گرفت، برنامه هایی در زمینه سرمایه گذاری در بخش هوشمندسازی و صنایع مادر تخصصی در زمینه اینترنت اشیاء خصوصاً شبکه برق و آب تعریف شد و تمامی این موارد با عنایت به ماموریت محوله از طرف دولت در دستور کار قرار گرفت.
وی ضمن اشاره به این که امکان بهره برداری از تمامی ظرفیت های شبکه زیرساختی حوزه برق در بخش ICT و ارتباطات، امکان بهره برداری از شبکه فیبر نوری و در اختیار قراردادن این شبکه در زمینه ارتباطات کشور تحت عنوان شبکه ملی انتقال داده به وجود آمده است، اظهار نمود: علاوه بر این امکان بهره مندی وزارت نیرو از زیرساخت های ارتباطی در جهت ایجاد زنجیره هوشمند در زمینه برق و توانیر و نیز امکان بهره برداری توانیر از شرکت های دانش بنیان و تولیدی در زمینه تامین کالای آب و برق فراهم گشته است.
مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق افزود: همین طور تفاهمنامه با شرکت های بزرگ و سرمایه گذار در بخش اینترنت اشیاء و هوشمندسازی که شامل شرکت های دانش بنیان بزرگ ارتباطی در کشور می باشند، بمنظور بهره مندی از خدمات بومی، فنی و مهندسی و دانش بنیان در این بخش و امکان سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه هوشمندسازی صنعت آب و برق مدنظر قرار گرفته است.




منبع:

1401/05/23
15:39:42
0.0 / 5
499
تگهای خبر: ارتباطات , اینترنت , خدمات , شركت
این پست الف دانلود را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات خوانندگان الف دانلود در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
الف دانلود