ناترازی برق سبب افت کیفیت ارتباطات شده است

ناترازی برق سبب افت کیفیت ارتباطات شده است

به گزارش الف دانلود، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن اشاره به نقش مستقیم ناترازی برق در پایین آوردن کیفیت ارتباطات کشور اظهار داشت: قطعی های مکرر برق در تعدادی نقاط، بخصوص در کلان شهرها، سبب بروز اختلال در شبکه های ارتباطی شده است.


به گزارش الف دانلود به نقل از خبر آنلاین و برپایه گزارش ایسنا، سید ستار هاشمی جمعه ۱۸ مهر در مسافرت به شیراز و دیدار با آیت الله لطف الله دژکام، نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز و حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری، تولیت حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ (ع) اظهار نمود: در ماه های اخیر به سبب ناپایداری در تامین برق، شاهد قطعی های مکرر خطوط ارتباطی در بخشهایی از کشوریم و این مساله به شکل ویژه در دستور کار وزارت ارتباطات قرار گرفته است که با همکاری سایر دستگاه ها برطرف شود.
وی با تاکید بر این که پیشرفت سطح خدمات ارتباطی از اولویت های اصلی دولت و وزارت ارتباطات است، اضافه کرد: با برنامه ریزی منسجم و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و اپراتورهای تلفن همراه، در تلاشیم تا زیرساخت های ارتباطی کشور در شرایط پایدار و بدون قطعی خدمات رسانی کنند.
هاشمی ضمن اشاره به این که خیلی از اختلالات و قطع و وصلی های خطوط ارتباطی ریشه در ناترازی برق دارد، اظهار داشت: هرچند برای کاهش آثار این مشکل اقداماتی همچون تامین باتری برای سایت های تلفن همراه انجام شده، اما این راهکار صرفا موقتی است و مشکل اصلی باید در منبع تولید و توزیع برق حل شود.
وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: با هماهنگی میان اپراتورها، تامین باتری و تجهیزات پشتیبان در اولویت قرار گرفته تا در زمان قطع برق نیز خدمات به کاربران گرفتار وقفه نشود. با این حال، پایداری کامل ارتباطات نیازمند رفع ریشه ای مشکل ناترازی و گسترش زیرساخت های برق در سطح کشور است.
هاشمی همینطور در حاشیه این دیدار، دستور اجرای طرح توسعه فیبر نوری در محدوده حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) را صادر کرد و اظهار داشت: توسعه شبکه فیبر نوری در اماکن مذهبی و فرهنگی همچون اولویت های وزارت ارتباطات است تا خدمات دیجیتال با سرعت و کیفیت بیشتری در اختیار زائرین و مجاوران قرار گیرد.
وی تاکید کرد: وزارت ارتباطات با نگاه عدالت محور، گسترش زیرساخت های ارتباطی در تمام کشور را دنبال می کند تا همه شهروندان، از کلان شهرها تا روستاهای دورافتاده، از امکانات ارتباطی پایدار و با کیفیت بهره مند شوند.
به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه سفر خود به شیراز، به همراه استاندار فارس با حاضرشدن در منزل شهید بسیجی محمد منصوری، شهید جنگ تحمیلی دوازده روزه رژیم صهیونیستی، مقام والای این شهید را گرامی داشت.

1404/07/23
09:31:27
0.0 / 5
6
تگهای خبر: آنلاین , ارتباطات , ارتباطات و فناوری اطلاعات , پشتیبان
این پست الف دانلود را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات خوانندگان الف دانلود در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

الف دانلود