دستگیری کلاهبردار سابقه دار با شگرد خریدار سکه و طلا
به گزارش الف دانلود، پلیس تهران از دستگیری متهم سابقه داری اطلاع داد که با جلب اعتماد فروشندگان و استفاده از کارت و مدارک جعلی، سکه و طلا سرقت می کرد.
به گزارش الف دانلود به نقل از مهر، یک متهم سابقه دار که با معرفی خود به عنوان خریدار سکه و طلا، بعد از جلب اعتماد فروشندگان مبادرت به سرقت اموال آنها می کرد، توسط مأمورین پلیس شناسایی و دستگیر شد.
ماجرا بعد از رجوع چند نفر از مالباختگان به کلانتری ۱۰۱ تجریش و ثبت شکایت شروع شد. بررسی های پلیس نشان داد متهم ابتدا با رجوع حضوری به برخی طلافروشی ها و صرافی های مناطق شهرک غرب و شمیرانات، چند مرتبه مبادرت به خرید سکه و پرداخت وجه کرده و بدین سان اعتماد فروشندگان را به دست آورده است.
وی در مراحل بعدی با فروشندگان تماس گرفته و سفارش تعداد بیشتری سکه می داده است. در یکی از موارد، متهم خویش را کارمند یک پزشک معرفی کرده و مدعی شده بود که برای وی به حدود ۳۰ سکه نیاز دارد و معامله باید به تأیید پزشک برسد.
پس از جلب اعتماد فروشنده، متهم از او خواسته بود سکه ها را به ساختمانی در محدوده اندرزگو منتقل کند. یکی از مالباختگان نیز همراه با فردی امین برای تحویل سکه ها به محل مراجعه نموده بود. متهم در این مرحله با استفاده از یک کارت بانکی جعلی و به بهانه بررسی اصالت سکه ها توسط پزشک، سکه ها را تحویل گرفته و وارد ساختمان شده بود.
این ساختمان برای متهم کاملا شناخته شده بود؛ چونکه یکی از دوستان او پیشتر در آنجا سکونت داشت. وجود دو ورودی در ساختمان نیز به متهم این امکان را می داد که بعد از تحویل گرفتن سکه ها، از ورودی دوم که به کوچه پشتی باز می شد، از محل فرار کند.
بررسی پرونده ها نشان داده است متهم حدود ۱۰ روز پیش دو سکه و حدود چهار تا پنج روز قبل نیز ۳۰ سکه را به همین شیوه سرقت کرده است. همینطور وی در دو مورد دیگر با عرضه فیش بانکی جعلی، ۱۷ و ۲۱ گرم طلا از طلافروشی ها خریداری نموده بود.
سرهنگ خلیل لطفی، سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت، در تشریح این پرونده اظهار کرد: بعد از تشکیل پرونده با شکایت مالباختگان، مأمورین با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی بانک اطلاعاتی سارقان توفیق یافتند هویت متهم را شناسایی کنند.
در ادامه عملیات، متهم به همراه همدستش دستگیر شد و مأمورین در بازرسی از آنها بیشتر از ۳۰ عدد سکه طلا و حدود ۵۰ گرم طلا کشف کردند.
بررسی های پلیس نشان داده است متهم با استفاده از روشی مشابه و با بوجودآوردن اعتماد اولیه در بین فروشندگان، سفارش های خویش را انجام داده و در زمان تحویل کالا، با استفاده از مدارک و کارت های جعلی و ترفندهای مختلف، اموال را دریافت و از محل متواری می شده است. تحقیقات برای شناسایی سایر مالباختگان و بررسی ابعاد دیگر این پرونده ادامه دارد.
این پست الف دانلود را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات خوانندگان الف دانلود در مورد این مطلب