رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی مطرح كرد:
تاثیر افزایش توسعه پهن باند در تولید ناخالص ملی
به گزارش الف دانلود رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی اظهار داشت: هر ۱۰ درصد افزایش در توسعه پهن باند، یک درصد در تولید ناخالص ملی تاثیر دارد.
به گزارش الف دانلود به نقل از مهر، صادق عباسی شاهکوه امروز در مراسم افتتاح پروژه فیبر نوری FTTX که در محل وزارت ارتباطات برگزار شد اظهار داشت: یکی از برکات کرونا، آموزش های مجازی و دورکاری بود که به همه ثابت کرد پهن باند نقش مهمی در زندگی همه دارد. همینطور طی این دو سال حس کردیم اتکا به شبکه موبایل نمی تواند کافی باشد چونکه همواره با محدودیت هایی روبرو است و جوابگوی نیازهای ما نیست.
رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی اظهار داشت: احتیاج به سرعت و کیفیت بالای اینترنت بر همگان در این دوره کرونا روشن شده است.
عباسی شاهکوه با تکیه بر این که طی سال های اخیر توجه به فیبر و وایرلس بوده است اظهار داشت: ما نیاز داریم که حتما شبکه فیبر نوری داشته باشیم.
وی در مورد مزایای شبکه فیبر نوری اضافه کرد: رشد تولید ناخالص داخلی، کاهش شکاف دیجیتالی، توسعه کالا، افزایش کیفیت تجربه کاربر، کاهش هزینه انرژی، اشتغالزایی، افزایش کیفیت، عدم وابستگی به توسعه شبکه صنایع همچون مزیت های شبکه فیبر نوری به شمار می روند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی ضمن اشاره به اهداف عملیاتی شبکه ملی اطلاعات در دسترسی ثابت اظهار داشت: هر ۱۰ درصد افزایش در توسعه پهن باند، یک درصد در تولید ناخالص ملی تاثیر دارد.
وی اضافه کرد: پوشش ۸۰ درصدی دسترسی پهن باند ثابت خانوارها با متوسط سرعت دسترسی ۲۵ مگابیت بر ثانیه، «پوشش ۱۰۰ درصد جمعیت کشور برای دسترسی پهن باند سیار با سرعت متوسط ۱۰ مگابیت بر ثانیه» و «امکان اتصال و دسترسی پرسرعت سازمانها، مراکز آموزشی، پژوهشی، حوزوی، کسب و کارها و کاربران تجاری با حداقل سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه از اهداف عملیاتی شبکه ملی اطلاعات در دسترسی به اینترنت ثابت به شمار می روند.
عباسی شاهکوه با تاکید براینکه ما در شبکه ثابت وضعیت خوبی نداریم، اظهار داشت: احتیاج به برنامه جدی در این خصوص وجود دارد که خوشبختانه مصوبات شورایعالی فضای مجازی به شبکه ثابت اختصاص پیدا کرده است.
وی افزود: سیاست وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم پروژه فیبر نوری تا منازل بوده است که آنرا در دستور کار خود قرار داده است.
عباسی شاهکوه اضافه کرد: بناست که ظرف ۳.۵ سال باقیمانده دولت، ۲۰ میلیون پورت پرسرعت را راه اندازی نماییم که این کار خیلی سخت و پیچیده ای است و همه باید پای کار بیایند تا اتفاق بیافتد.
وی با اشاره به اینکه طبق برآوردهای جمعیتی و خانواری سال ۱۴۰۰ مرکز آمار، ۷۵.۸ درصد از جمعیت در مناطق شهری زندگی می کنند؛ همینطور ۱۶ درصد در تهران، ۲۲ درصد در ۷ کلانشهر، ۱۶ درصد در مراکز استان ها زندگی می کنند و ما باید کاری نماییم که بتوانند تمام خدمات در ارتباط با فیبر نوری را دریافت نمایند.
عباسی شاهکوه اظهار داشت: باید ابزارها طوری تقسیم بندی شوند که هزینه ها هدر نروند و از سویی سرویس دهی به مردم انحصاری نباشد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی تصریح کرد: توسعه دسترسی مبتنی بر فیبر نوری از آغاز سال ۱۴۰۰ حدود ۵۴۰ هزار پورت نوری بوده است.
معاون وزیر ارتباطات اضافه کرد: باید برای توسعه شبکه فیبر نوری به دو اصل دقت نماییم. اول این که برای بخش خصوصی به صرفه و اختصاصی باشد و دوم لازم است که تحریک تقاضا صورت گیرد که ضروریست دولت در این حوزه حمایت هایی داشته باشد.
منبع: الف دانلود
این پست الف دانلود را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین پستهای مرتبط
نظرات خوانندگان الف دانلود در مورد این مطلب